arrow_drop_up arrow_drop_down

Persoonlijk consult op maat

Voor artsen, ondernemers en managers

26 jaar
Burn-out praktijk
11.000+
Zakelijke cliënten

Boeken geschreven
1
Geheim wapen

Als snel resultaat van essentieel belang is

Gegarandeerd 100 procent discretie. Geen rapportages of dossiers. Als je houdt van ‘no-nonsense’ spreken we jouw taal. Doe je voordeel met 26 jaar specialisatie in ultrakorte burn-outtrajecten. Meer dan 11.000 ondernemers, artsen, bn’ers en managers gingen je voor. 
Neem contact op


Inhoud van een persoonlijk consult.

Onder het genot van een kop koffie of thee vindt een korte kennismaking met Pieter Frijters of met een van de consultants plaats.

Deze definieert samen met jou wat je diep van binnen graag wilt bereiken. Belangrijk, omdat je nooit verder kunt komen dan je durft te dromen.

De werking van je brein wordt uitgelegd. Hoe in grote lijnen je probleem is ontstaan, waarom je klachten eventueel zijn verergerd en wat jouw inbreng is om je probleem samen op te lossen.

  • Je krijgt tips en MindTuninggereedschappen aangeboden. 
  • Je leert hoe je deze toepast om ook in de toekomst problemen te voorkomen. 
  • Je zelfvertrouwen neemt daardoor toe en je kans om een gelukkig en vrij mens te worden, wordt vergroot.

Alles wat je krijgt aangeboden ga je direct ervaren. Want pas wanneer je ervaart dat iets werkt, neem je het mee in de toekomst.

Kortstondig laat de consultant je even denken aan je probleem en loodst je naar je onbewuste beleving, om daar programmafoutjes op te sporen die je klacht in stand houden.

Het is ongekend hoe snel Pieter Frijters of zijn MindTuning-consultants ontdekken wat direct je probleem veroorzaakt. Daarna krijg je opdrachten die ervoor zorgen dat de fout die is ontstaan in je brein wordt overschreven. Dit wordt een aantal keren herhaald totdat je beleving geen enkele associatie meer oproept met je angst of burn-out.

Tot slot worden de vervolgstappen besproken.

Neem contact op voor meer informatie of bel ons op 

0182612345
De 1 op 1 sessie plus groepstraining heb ik als zeer positief en gedegen ervaren waarbij je jezelf leert kennen en respecteren. Wat mij zeer aanspreekt is dat door het herkennen van angsten, problemen verklaard worden en hierdoor ook direct de oplossing geboden wordt. Heel waardevol ook is de betrokkenheid van het hele team Frijters die je als cursist ervaart.
Peter Tilleman – Sales Director
Heb Pieter meerdere keren aan de slag gezien en hem binnen 1 of 2 sessies mensen volledig of voor een belangrijk deel af zien helpen van faalangst, andere angst- of paniekaanvallen, fobieën en tics. Ben er van overtuigd geraakt dat MindTuning voor veel mensen een oplossing biedt voor veelal jarenlang slepende problematiek waar de reguliere zorg onvoldoende of soms zelfs helemaal geen antwoord op heeft en dat zijn methode voor een scala aan psychisch georiënteerde klachten werkt.
Luuk Haze – Bedrijfsarts
De keuze om naar Pieter Frijters te gaan is de beste keuze geweest die ik had kunnen maken. Zijn coaching heeft mijn leven totaal veranderd. Na de eerste sessie, die 3 uur duurde, was ik al een ander mens. Tot wel 2 jaar rust houden was een absolute must volgens anderen. Dat ik na een drietal maanden alweer deels aan het werk ben gegaan en me op dat moment sterker voelde dan voorheen, wekte enorm veel verbazing. Dat kan toch niet? Het kan dus wel.
Wilma Beumer - Secretaris Raad van Toezicht en College van Bestuur