arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Wij helpen je liever vandaag dan morgen om je probleem op te lossen

Missie

Iedere dag dat je burn-out bent, of last hebt van een niet-reële angst, is er een te veel. Het gaat ten koste van je vrijheid, je carrière en je relatie.

Wij helpen iedereen die geen trek heeft in eindeloze therapiesessies en een 'no-nonsens' aanpak zoekt.

Over Pieter Frijters

Een burn-out en daardoor ontstane angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein. Na veel interviews, eindeloos zoeken, studeren en experimenteren ontwikkelde hij MindTuning.


 Sindsdien wordt de methode met groot succes ingezet om burn-out, angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen. En om helderheid te scheppen in het denken en overzicht te krijgen om belangrijke beslissingen te nemen en doelen daadwerkelijk te bereiken.


Tot ver uit het buitenland komen mensen naar Nederland om Pieter Frijters te consulteren. Intussen zijn er meer dan 31.000 mensen die dankzij zijn interventies in hun kracht staan. Die blaken van zelfvertrouwen en zich vrij en energiek voelen.


Pieter Frijters is eveneens oprichter en eigenaar van Spreek BV (spreek.nl), sinds jaar en dag marktleider op het gebied van presentatietrainingen. Zijn kennis van het brein en de MindTuning methodiek maken dat ook de ‘Spreken in het Openbaar’ trainingen en ‘Spreekangst Masterclasses’ van ongekende kwaliteit zijn.


Pieter Frijters schreef 3 bestsellers: ‘Van Fobie naar Vrijheid’ 24e druk – ‘Meester over je Gedachten’ 14e druk – ‘5 Jaar ouder | 10 jaar jonger’ 3e druk.

IK & JIJ - de visie van Pieter Frijters

Mijn manier van coachen is niet voor iedereen geschikt. Wil je maximaal begrip voor jouw probleem of situatie. Dan zit je bij mij verkeerd. 


Begrijpen doe ik alles, want ik ben gepokt en gemazeld door het leven en heb alles al meegemaakt. Ik heb belazerd en ik ben belazerd. Ik was arm, rijk en failliet, weet wat verdriet, sociale onzekerheid en burn-out is. Ik hielp persoonlijk meer dan 31.000 mensen aan meer levenskwaliteit. Jou begrijpen gaat dus vanzelf, maar met begrip is nog nooit iemand geholpen. 


Als het nodig is, pak ik je flink aan. En voel jij je slachtoffer van wat jou is overkomen? Dan krijg je ze flink om de oren. Want met therapeutisch geleuter hoef ik bij jou niet aan te komen. Alles wat ik doe is no-nonsense en de oplossing is altijd dichterbij dan je denkt. 

 

Ik werk met jou als je de ambitie hebt om succesvol te zijn in alles wat je onderneemt. 


Want ben jij een leider en gaat het jou goed, dan heb jij je familie, vrienden, collega’s en medewerkers veel meer te bieden. Zelf wil ik de beste zijn in mijn vak. Ik realiseer me dat ik meer dan 36.000 uur mensen heb gecoacht en nog eens 40.000 uur heb besteed aan leren en ontwikkelen om nog beter te worden. Hierdoor ben ik in staat om jou, en door jou de jouwen en alles daaromheen, te helpen aan een betere levenskwaliteit. 


Als het gaat om oplosbare problematiek, zoals heldere besluiten nemen, overzicht krijgen, creatieve oplossingen bedenken, overtuigend communiceren of oplossen van burn-out of niet-reële angsten, is mijn succespercentage bijna 99 procent. Dat wil ik graag zo houden door te werken met mensen zoals jij, die ambitie hebben om maximaal succesvol te zijn en een geweldig leven willen leiden. 


Als jij er echt toe wilt doen, dan spreken wij elkaars taal. Dan is soms een half woord nodig om iets bijzonders in gang te zetten.
Je komt naar mij omdat je maximaal rendement wilt van een investering in jezelf, je kwaliteit van leven en je invloed op anderen. Succes in wat je doet en je tijd met vrienden en familie maakt je gelukkig en geld is een hulpmiddel om het je iets gemakkelijker te maken.


- Pieter Frijters

Ons team

Pieter

Eigenaar

 Tristan

Coach/Trainer

Nic

Coach/Trainer

Judith

Coach/Trainer

Betsie

HR/Beleid

Randy

Financiële Administratie/ Managementassistent

Cornelie

Managementassistent / Accountmanager

Francien

Gastvrouw/Catering

Reinier

Regisseur/Filmer

Lindy

Presentatrice

Robin

Filmer/Performance adviseur

Corrie

Redacteur

Shanti

Content Creator