arrow_drop_up arrow_drop_down

Burn-out behandeling

Welke?.. We helpen je graag een keuze te maken.

Overzicht behandelingen

Bijna burn-out

Als je veel negatieve stress ervaart en niet weet hoe je dit kunt veranderen.

Om erger te voorkomen en jezelf weer op weg te helpen.

Lees meer

Mini Burn-out pakket

Als je merkt dat je je reserves aan het aanspreken bent en bijvoorbeeld slecht slaapt, prikkelbaar bent en problemen begint te krijgen met aandacht en concentratie.

Lees meer

Midi Burn-out pakket

Als je burn-out bent. Je reserves zijn op en je bent emotioneel  uitgeput. Je functioneert niet op je werk en gewone rusttijden, ’s avonds en in het weekend, volstaan niet meer. 

Lees meer

Maxi Burn-out pakket

Wanneer je burn-out bent, gecombineerd met angst, zoals rijangst, spreekangst, trilangst, bloosangst, paniekaanvallen, faalangst, hyperventilatie, enz.

Lees meer

Bijna burn-out

Als je veel negatieve stress ervaart en niet weet hoe je dit kunt veranderen. Wil je erger voorkomen en jezelf weer op weg helpen?

Advies: Online Training Afrekenen met burn-out.

Investering: € 409,- excl. btw.

Mini Burn-out pakket

Als je merkt dat je je reserves aan het aanspreken bent. Je kunt niet meer voldoende herstellen, waardoor je bijvoorbeeld slecht slaapt, prikkelbaar bent en problemen begint te krijgen met aandacht en concentratie.

 • 1 afspraak voor een persoonlijke coaching van 2.15 uur
 • Online training Afrekenen met burn-out

Investering: bij Nic of Tristan: € 1450,- excl. BTW

                       bij Pieter:              € 1990,- excl. BTW 

Midi Burn-out pakket

Ons ADVIES wanneer je burn-out bent. Je reserves zijn op en je bent emotioneel totaal uitgeput. Je functioneert niet langer op je werk en gewone rusttijden, ’s avonds en in het weekend, volstaan niet meer. 

 • 2 afspraken voor een persoonlijke coaching van 2.15 uur
 • Online training Afrekenen met burn-out

Investering: bij Nic of Tristan € 2900,- excl. BTW

                       bij Pieter              €  3980,- excl. BTW

Maxi Burn-out pakket

Wanneer je burn-out bent, gecombineerd met angst, zoals rijangst, spreekangst, trilangst, bloosangst, paniekaanvallen, faalangst, hyperventilatie, enz.

 • 3 afspraken voor een persoonlijke coaching van 2.15 uur;
 • 2 online trainingen naar keuze

Investering: bij Nic of Tristan € 4350,- excl. BTW

                       bij Pieter               € 5970,- excl. BTW

De keuze om naar Pieter Frijters te gaan toen ik burn-out raakte is de beste keuze geweest die ik had kunnen maken. Zijn coaching heeft mijn leven totaal veranderd.

Wilma Beumer - Secretaris Raad van Toezicht en College van Bestuur

In 30 minuten telefonisch naar de oorzaak van jouw burn-out?

Wat kan je van onze behandelingen verwachten?

Onder het genot van een kop koffie of thee vindt een korte kennismaking met Pieter Frijters of met een van de consultants plaats.

 • Je krijgt tips en MindTuning gereedschappen aangeboden.
 • Je leert hoe je deze toepast om ook in de toekomst problemen te voorkomen.
 • Je zelfvertrouwen neemt daardoor toe en je kans om een gelukkig en vrij mens te worden, wordt vergroot.
 • Alles wat je krijgt aangeboden ga je direct ervaren. Want pas wanneer je ervaart dat iets werkt, neem je het mee in de toekomst.
 • Kortstondig laat de consultant je even denken aan je probleem en loodst je naar je onbewuste beleving, om daar programmafoutjes op te sporen die je klacht in stand houden.

Het is ongekend hoe snel Pieter Frijters of zijn MindTuning-consultants ontdekken wat direct je probleem veroorzaakt. Daarna krijg je opdrachten die ervoor zorgen dat de fout die is ontstaan in je brein wordt overschreven. Dit wordt een aantal keren herhaald totdat je beleving geen enkele associatie meer oproept met je angst of burn-out.

Een 3e sessie komt in onze burn-out praktijk gewoon niet of nauwelijks voor. Met de gereedschappen die je krijgt aangeboden plus de online training voorkom je terugval.

Mocht je alsnog behoefte aan een derde sessie hebben, dan regelen we in overleg een persoonlijk consult voor een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast ben je altijd vrij om deel te nemen aan een gratis refresh dagdeel in groter groepsverband.

Werkgever

MindTuning™ zit niet in het pakket van verzekeraars. Maar werkgevers hebben een zorgplicht en steeds vaker wordt de factuur van MindTuning™ geheel of gedeeltelijk vergoed door de werkgever.

Stand by service

Het MindTuning™-team blijft ook na de behandeling stand-by. Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig GRATIS refresh-dagdelen. Je bent van harte welkom om hieraan deel te nemen. Ook 1 of 2 jaar na de behandeling.

Extra burn-out tips

Pieter: Voorkom meer achteruitgang. Een topsporter die een maand niet sport, heeft maanden nodig om weer op het oude niveau te presteren. Ga je met piekerverlof dan overkomt jou op geestelijk niveau hetzelfde.

Blijf mentaal in beweging. In een rustiger tempo blijven werken is belangrijk. Is een hele dag teveel, dan beter een halve dag, of een paar uur. Om het vervolgens weer langzaam op te voeren. Door contact met je werk te houden voorkom je mentale achteruitgang.