arrow_drop_up arrow_drop_down
22 augustus 2019 

Burn-outklachten

Alle burn-out klachten hebben met elkaar gemeen dat ze te herstellen zijn.Op deze pagina krijgen enkele klachten aandacht omdat ze onderbelicht zijn en een enorme impact hebben.

Afnemend libido

Niemand hangt aan de grote klok dat zijn libido afneemt. Dit is een groot taboe en toch een veel voorkomende klacht die is gerelateerd aan burn-out. Heb je alles gehad, komt dat er ook nog bij. Voor de meeste mannen is dat heel frustrerend en ze schamen zich. Natuurlijk zijn er libido verhogende middelen, maar dat neemt de frustratie niet weg. Vrouwen die burn-out zijn hebben meestal minder zin in seks, maar kunnen dat beter camoufleren.

Burn-out remt testosteronproductie

Wanneer je burn-out bent, ben je ook moe, depressief, angstig en onzeker. Je concentratie neemt af en dat alles remt je testosteronproductie. Het is zaak om snel actie te ondernemen om je testosteronproductie weer op pijl te brengen. Een juiste burn-outbehandeling brengt de oplossing. Maar ook door te sporten en je spieren weer hard te laten werken help je mee om je testosteronproductie weer op gang te brengen.

Angst- en paniekklachten

Het is soms gemakkelijker om te zeggen dat je slapeloze nachten hebt, dan anderen te vertellen over je angst- of paniekklachten. Toch komen die het meeste voor. Burn-out werkt als een turbo op licht aanwezige angsten of onzekerheden. Ineens maakt angst of paniek deel uit van je leven. Maar ook dat is gelukkig met MindTuning™ snel te herstellen. Blijf hier niet mee rond lopen en doe er wat aan.

Eerdere verslavingen

Een van de weinig besproken burn-outklachten is dat eerdere verslavingen gaan opspelen. Heb je eerder gerookt, cocaïne gebruikt, of overmatig veel alcohol, dan is het zaak om extra sterk in je schoenen te staan. Voor je er erg in hebt ben je opnieuw verslaafd en wordt je verslaving ernstiger dan ooit daarvoor.

Neem direct een vast besluit om dit geen kans meer te geven. Denk na over de voordelen en weeg die af tegen alle nadelen. Weiger vervolgens iedere dialoog met jezelf en zeg ‘KLAAR’, ander onderwerp

Reactie plaatsen

Klaar voor de volgende stap naar herstel of preventie van een burn-out?

Gratis E-book | 19 Psychische Symptomen Van Burn-out En Tips Voor Herstel