arrow_drop_up arrow_drop_down

Burn-out symptomen

Op deze pagina lees je alles over de psychische- en lichamelijke burn-out symptomen. En daarmee gepaard gaand verlies van zelfvertrouwen en bijkomende angsten.

Dankzij 27 jaar specialisatie in de aanpak van burn-out, kunnen we jou voorzien van 100 gedetailleerde pagina’s over burn-out symptomen. Leuk voor de Google ranking maar niet voor jou. We hebben ons daarom ingehouden.

DEZE VIDEO  MAG JE NIET MISSEN

Een revolutionair inzicht in de benadering van burn-out:


HET BELANGRIJKSTE EERST 

Deze video verduidelijkt je wat burn-out jou te vertellen heeft.


Bekijk ook onderstaande video waarin Pieter Frijters je een tip geeft hoe het snel beter met je gaat!


De algemene deler van burn-out

Jouw draaglast was kennelijk groter dan je draagkracht. Heb je geen fut meer, of kun jij je nauwelijks nog concentreren? Heb je herrie in je hoofd of het gevoel dat je hoofd uit watten bestaat? Reken maar dat je burn-out bent.

In negentig procent van de gevallen wordt burn-out gevolgd door een niet-reële angst. Het overkomt veel mensen die dikwijls hoge eisen stellen en moeilijk van zichzelf accepteren dat ze iets niet kunnen.

Heb jij het gevoel dat er gewoon ergens ‘een knop moet worden omgedraaid? Dan heb je gelijk! Want ieder brein heeft enkele knoppen waaraan gedraaid kan worden. En waarmee het herstel van burn-out direct wordt ingezet. Het duurt dan nog 4 tot 8 weken voordat je weer topfit bent. 

MindTuning vergelijk je het beste met een oude radio (tuner). Als die niet goed afgesteld staat op een zender dan komt er ruis binnen. Zo is het ook met jouw brein. Als je burn-out bent komt er te veel ruis binnen en MindTuning is
dé methode die je mind tuned om weer helder en fit te functioneren.

Ongekende resultaten boeken we al jaren met de aanpak van burn-out in combinatie met een niet-reële angst. Dat is een nog onovertroffen specialisme van Pieter Frijters en C.S. 

Blogs over burn-out

Op deze site staan veel blogs over burn-out. Klik hier om naar de blogs te gaan. 

Angsten die vaak gerelateerd zijn aan burn-out

Lichamelijke burn-out symptomen

Ook lichamelijke symptomen en klachten zijn onderdeel van een burn-out. Lees meer over lichamelijke klachten bij burn-out.

Belangrijke tips

  • Accepteer geen piekerverlof als je last hebt van burn-out symptomen! Zodra je thuis op de bank gaat zitten beland je in een diep zwart gat.
  • Vermijd het gebruik van medicatie. Er bestaat geen medicatie die je geneest van burn-out. Gezond is het niet en hoe kom je er weer vanaf? 
  • Gaat het om je partner die burn-out is? Lees dan ook: Is mijn partner burn-out?

Oorzaken van Burn-out

Klik hier als je meer wilt weten over de oorzaken van burn-out.

Leestips

In het nieuwste boek van Pieter Frijters: Vijf jaar ouder, tien jaar jonger staat de MindTuning-methodiek goed beschreven. Er staan eveneens veel nuttige tips in tegen burn-out en daaraan gerelateerde symptomen. Ook met de informatie en adviezen uit de eerder verschenen bestsellers: Van Fobie naar Vrijheid en Meester over je Gedachten, kun je zelf aan de slag!

Bekijk alle boeken hier

Burn- out Coach Boeken