arrow_drop_up arrow_drop_down

Boeken

Meester over je gedachten

Sinds het uitkomen van ‘Meester over je gedachten’ in 2009 is inmiddels de veertiende druk verschenen. Het boek is een logisch vervolg op ‘Van fobie naar vrijheid’. Iedereen heeft soms behoefte om te stoppen met denken, maar dat lukt je niet. ‘Meester over je gedachten’ leert je hoe je jouw denken navigeert in een richting die je blij maakt en resultaat oplevert.


Van fobie naar vrijheid

De eerste druk verscheen in 2000 en geldt als het belangrijkste naslagwerk en hulpboek voor psychologen, coaches en iedereen die zichzelf wil verbeteren. Van het boek ‘Van fobie naar vrijheid’ zijn inmiddels tienduizenden exemplaren verkocht.


5 Jaar ouder 10 jaar jonger

In zijn nieuwste boek ‘5 jaar ouder – 10 jaar jonger’ (1e druk oktober 2016), ontmaskert Pieter Frijters de illusie van leeftijd. Hij neemt de lezer mee op een fantastische reis langs de enorme mogelijkheden van onze mind en ons lichaam om zichzelf te verjongen. Hij opent een deur naar een nieuwe realiteit, waar niet langzamer en minder de boventoon voeren, maar sneller, meer, energieker, spannender en lustiger de dienst uit maken.

Gratis E-book | 19 Psychische Symptomen Van Burn-out En Tips Voor Herstel

Begin vandaag met het aanpakken van een burn-out


Voorkom dat je burn-out raakt of nog verder de verkeerde kant opgaat. Wanneer je de symptomen herkent geeft dit een gevoel van rust. Dit is de eerste stap naar herstel. Leer over 19 psychische symptomen van burn-out en de 19 tips om te herstellen.

Dr. Freek Vonk

Bioloog en tv-persoonlijkheid

LEES DIT BOEK!

Als er iemand is die de capaciteiten heeft om het beste uit jezelf te laten komen, en dat ook bij mij heeft gedaan, is het Pieter Frijters wel.

Over Pieter Frijters

Een burn-out en daardoor ontstane angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein. Na veel interviews, eindeloos zoeken, studeren en experimenteren ontwikkelde hij MindTuning. Sindsdien wordt de methode met groot succes ingezet om burn-out, angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen en om helderheid te scheppen in het denken en overzicht te krijgen om belangrijke beslissingen te nemen en doelen daadwerkelijk te bereiken.

Tot ver uit het buitenland komen mensen naar Nederland om Pieter Frijters te consulteren. Intussen zijn er meer dan 31.000 mensen die dankzij zijn interventies in hun kracht staan. Die blaken van zelfvertrouwen en zich vrij en energiek voelen.

Pieter Frijters is eveneens oprichter en eigenaar van Spreek BV (spreek.nl). Sinds jaar en dag marktleider op het gebied van presentatietrainingen. Zijn kennis van het brein en de MindTuning methodiek maken dat ook de ‘Spreken in het Openbaar’ trainingen en ‘Spreekangst Masterclasses’ van ongekende kwaliteit zijn.

3

Bestsellers

50.000

Lezers

25+

Jaar ervaring

Boekrecensie  Bianca Dekker - Oprichter PTSS Baas